Login
or
Register
Image

Waar zijn de broeken van spijkerbroeken op maat van gemaakt?

Waar zijn onze broeken van gemaakt?

Zoals bij elke stof omschreven wordt, bestaan de broeken voornamelijk uit katoen. Bij sommige broeken bestaat de stof ook voor een klein deel uit Spandex, zodat de broeken stretch krijgen. Dit voelt vaak comfortabeler aan er zit dan iets meer rek in, zodat de drager zich wat vrijer kan bewegen. Bij de full stretch broeken bestaat de stof uit 3% Spandex, bij semi stretch uit 1% En bij non stretch alleen uit katoen. Zo kan je als klant zelf kiezen hoeveel stretch je in de broek wil hebben.
Bestaat er nog verschil tussen verschillende soorten katoen?
Er is een groot verschil tussen het gebruik van lange en korte katoenvezels. Bij lange katoenvezels is de stof zachter, gaat hij langer mee etc. Bij het gebruiken van korte katoenvezels is de broek vaak van slechte kwaliteit en gaat hij ook maar erg kort mee. Om te zorgen voor de beste kwaliteit maakt spijkerbroeken op maat alleen gebruik van lange katoenvezels. Zo kunnen de broeken jaren mee als je er goed voor zorgt en zit hij ook erg fijn.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van lange katoenvezels katoen?
Katoen is een hele populaire stof die veel merken gebruiken bij het maken van spijkerbroeken. En dit heeft de volgende redenen:
– Levensduur: De langere katoenvezels kunnen strakker gebonden worden, zo blijft de broek stevig en gaat hij ook een stuk langer mee;
– Luchtigheid: Door kleine luchtgaatjes tussen de dragen is dit soort katoen is luchtiger en ademt het meer. Zo blijft de broek langer fris en voelt hij niet snel warm en zweterig aan;
– Door het strakker binden van de lange katoenvezels steken en minder stukjes uit het draad. Dit zorgt ervoor dat de stof zachter aanvoelt.

Deel deze blog via social media!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Sticky
okt 29, 2017
Tags in
Reacties uitgeschakeld voor Waar zijn de broeken van spijkerbroeken op maat van gemaakt?