Login
or
Register

Verkoopvoorwaarden

Geldigheid

Deze overeenkomst is geldig tussen Spijkerbroeken op maat en haar klanten.

Terminologie

Op maat gemaakte producten zijn producten die gemaakt worden op basis van opgegeven maten. Standaard producten zijn producten die niet op basis van opgegeven maten worden gemaakt.

Bevestiging van bestelling

Wanneer de bestelling geplaatst wordt, volgt er een bevestigingsmail.

Wet Levering op Afstand

Volgens de Wet Kopen op Afstand heb je na het doen van aankopen via internet het recht op een bedenkperiode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Dit wordt ook wel de zichttermijn of afkoelingsperiode genoemd. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Doordat wij de Spijkerbroek op maat speciaal voor jou maken kun je hier geen aanspraak op maken. Het is immers geen voorraad artikel.

Interpretaties van cm

Doordat al onze spijkerbroeken stuk voor stuk met de hand vervaardigd worden is het mogelijk dat er afwijkingen van maximaal 2 cm ontstaan.

Productie en levering

De bestelling zal door onze tailor binnen circa 20 dagen gerealiseerd worden. Het wordt in een professionele verpakking bij het opgegeven adres afgeleverd.

Betalingsvoorwaarden

Er kan op diverse “digitale” manieren betaald worden. Zie hiervoor de laatste informatie op onze website.

Vrachtkosten

Vrachtkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Spijkerbroeken op maat is niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen in de verzending aangezien alle leveringen door derden worden uitgevoerd.

Garantie

De kleding van Spijkerbroeken op maat worden met de hand gemaakt door ervaren kleermakers op basis van de opgegeven maten.

Aansprakelijkheid

Spijkerbroeken op maat beperkt haar aansprakelijkheid tot het leveren van het (de) bestelde artikel(en).

Klachtenafhandeling

Voor het zorgvuldig en vlot afhandelen van klachten dienen deze binnen dertig dagen schriftelijk bij Spijkerbroeken op maat te worden gemeld.

Retourbeleid

Vanwege het feit dat elk op maat gemaakt product voor elke klant afzonderlijk wordt geleverd, bestaat er geen mogelijkheid tot retourneren. Uiteraard met uitzondering van door ons gemaakte fouten. Daarvoor betalen wij de retourkosten.

Force Majeure

In het geval van oorlog, natuurramp, arbeidsgeschillen, overheidsverordeningen, leveringsfouten van leveranciers, buitengewone omstandigheden buiten de macht van Spijkerbroeken op maat, die invloed hebben op het contract tussen Spijkerbroeken op maat en de klant, zal Spijkerbroeken op maat niet verantwoordelijk zijn voor het naleven van de bovenstaande voorwaarden.

Geschil

Een aankoop bij Spijkerbroeken op maat wordt geregeld door de Nederlands wetgeving. Elk geschil met Spijkerbroeken op maat, haar werknemers of eigenaren, individueel of collectief, zal aan bij de Rechtbank in Zwolle worden geregeld. Het Weensverkoopverdrag is hiermee niet van toepassing.

Verklaring van afstand

Hoe een product van Spijkerbroeken op maat wordt gebruikt, is de verantwoordelijkheid van de drager van het product en hoe het wordt onderhouden is de verantwoordelijkheid van degene die het product onderhoudt. Spijkerbroeken op maat, haar werknemers of eigenaren, individueel of collectief, kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig letsel, schade, leed, etc. van iemand of iets dat/die veroorzaakt, direct of indirect, door een product van Spijkerbroeken op maat.

Actie-voorwaarden

Bij bijvoorbeeld bedrijven, netwerken en beurzen kan Spijkerbroeken op maat acties op zetten ter promotie. Deze kunnen heel divers zijn.

  • Acties, van welke vorm dan ook, kunnen nooit gecombineerd worden.