Login
or
Register

Retourneren

Klik op het onderstaande linkje om om het retourformulier te openen:
Retourformulier

Ben je onverhoopt niet tevreden met je Spijkerbroek op maat, dan horen we dat graag! Samen komen we er vast uit om je te laten genieten van een Enjoyable Fitting. Voor ons is het erg belangrijk dat jij tevreden bent!

Controleer na aankoop altijd je Spijkerbroek op maat op eventuele productiefouten of verkeerde selecties. Doe dit voordat je je broek gaat dragen en/of wassen.

Hebben wij een fout gemaakt, de verkeerde maten gehanteerd of niet de juiste selecties uitgevoerd? Wij betalen dan je retourkosten!

Is er bij jou wat verkeerd gegaan, dan willen we samen kijken naar de mogelijkheden om je Spijkerbroek op maat aan te passen naar jouw wensen. De retourkosten zijn dan voor jou. Eventuele herstelkosten brengen we in rekening, maar wij betalen de verzendkosten! Dat vinden wij service!

Wij produceren elke Spijkerbroek speciaal voor jou. Wij kunnen derhalve geen betalingen retourneren. Wij leveren jou de Spijkerbroek op maat waarnaar je gevraagd hebt.

Retourneer nooit zonder voorafgaande communicatie met ons. Je krijgt van ons namelijk een retourformulier met code zodat we je retourzending juist kunnen verwerken.