Login
or
Register

Personaliseer, meet, en ontvang!

afbeelding 1

afbeelding 2

afbeelding 3

Spijkerbroeken op maat helpt jou om de perfecte spijkerbroek te maken! Wanneer je specifieke wensen hebt met betrekking tot je jeans, maar ook als je een maatje langer of groter bent, kunnen wij jou helpen!

Het nemen van je eigen maten is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint en iemand die je helpt met opmeten, zodat jij rechtop kunt blijven staan.

Zodra je betaling is ontvangen, starten we binnen 3 werkdagen met het productieproces. Normaal gesproken kunnen wij je spijkerbroek in ongeveer 21 dagen bij je thuis leveren.

Hoe wij jouw jeans klonen:

Wil jij jouw jeans klonen? Kies dan de stof die het meeste op die van jouw broek lijkt, selecteer jouw voorkeuren, doe je bestelling en stuur vervolgens je broek naar ons adres: Koningsspil 6b. Dan laten wij jouw favoriete broek klonen en krijg jij jouw oude en gekloonde broek na drie weken thuisgestuurd!

Onze fitting mogelijkheden

Wij maken echt jouw spijkerbroek! Daarvoor hebben we je exacte lichaamsmaten nodig. Dat klinkt moeilijker dan het is. Een instructie hierover vind je bij “meet instructie”. Wij maken de broek conform de fitting keuze die jij geselecteerd hebt. Aan de hand van jouw keuze verminderen of vermeerderen wij de hoeveelheid stof bij o.a. de bilpartij, taille, knie en dijbeen zoals je kunt zien in onderstaande maattabel. Let dus op dat je ons voorziet van complete en kloppende lichaamsmaten.

maattabel-1

 

maattabel-2De cijfers in deze twee overzichten zijn bedoeld voor 91,5 tot 107 cm qua bilpartij. Ze zullen variëren naar verhouding van de lichaamsmaten. Deze cijfers zullen variëren afhankelijk van de stretchbaarheid van de gekozen stof. Heb je behoefte aan meer/minder stof dan hierboven is aangegeven, geef dit dan nadrukkelijk aan in het opmerkingenveld.

Broekspijp mogelijkheden

De broekspijp keuze bepaalt welke maten je invult bij je enkel. Dat is afhankelijk van je wensen en je lichaamsmaten. Hier bieden we je een algemeen beeld voor de broekspijp mogelijkheden. Deze zijn gebaseerd op 91,5 tot 107 cm qua bilpartij.

maattabel-3