Login
or
Register

Veelgestelde vragen

Klik op de volgende link om onze voorwaarden te bekijken. Lees deze door voordat je tot een bestelling overgaat.

Zodra je betaling is ontvangen starten we binnen 3 werkdagen met het productieproces.

Normaliter kunnen wij je spijkerbroek in circa 21 dagen bij je thuis leveren.

Natuurlijk! Maar neem vooraf altijd contact op!

Bij een bepaalde omvang betaal je een toeslag, dit zie je gelijk in het bestelproces.

Als iets er niet goed uitziet of niet werkt op onze website, waarderen wij het zeer als je ons dit via e-mail laat weten. Wij testen regelmatig onze website om er zeker van te zijn dat alles optimaal werkt. Mochten wij iets niet opmerken dan horen wij dit graag van je. Wij zijn je hiervoor zeer erkentelijk.

Doordat wij met ervaren vakmensen werken die al jaren ervaring hebben met maatkleding kunnen wij jouw broek klonen. Je kiest op onze website zelf de stof die het meeste op die van jouw broek lijkt, dus weet je ook zeker dat die kleur dezelfde is als die van je oude broek. Ook maken ze precies de pasvorm, en details zoals die van jouw oude broek.

Zoals bij vrijwel elk product ligt het eraan hoe je ermee omgaat, maar normaal gesproken kun je jaren doen met een broek van goede kwaliteit als je er goed voor zorgt. Omdat onze broeken van erg goed katoen zijn kun je er dus erg lang mee doen. Een stuk langer dan met de meeste andere broeken.

Door onze duidelijke meetinstructie te volgen en deze maten aan ons door te geven kan het haast niet misgaan. Op de plaatjes en met tekst word omschreven hoe je jezelf kunt opmeten, en je bent alleen een meetlint nodig. Als er instructies niet duidelijk zijn horen wij dit graag, wij willen de website natuurlijk zo duidelijk mogelijk maken voor de klanten.

Helaas is deze optie niet aanwezig in onze website. Een goede oplossing is om jouw genomen maten te noteren en ergens te bewaren waar je deze makkelijk weer kunt vinden.

Doordat wij stoffen en machines gebruiken die van erg goede kwaliteit zijn, om de kwaliteit van jouw broek zo goed mogelijk te maken, kost dit ook meer geld. Ook nemen wij alle tijd en aandacht voor jouw spijkerbroek waardoor wij niet het kostenvoordeel en de efficiëntie hebben van massaproductie. Als je als deze factoren in gedachten neemt zijn onze spijkerbroeken eigenlijk helemaal niet duur.